Åbning: Tors-fredag kl. 10-17 og Lør, søn og helligdage kl. 10-16

Udekøkken Logi – udstillingsmodellen

kr. 15.995,00

Luksuriøst og færdigsamlet udekøkken i rustfrit stål fås i to modeller.

Den ene model er med bordplade i fuld længde, hvor der både er god plads til at fyre op i grillen og samtidig plads til alt fra klargøring af ingredienser til tilberedning af et lækkert måltid mad (Model Logi). Ølanker medfølger ikke.. men kan tilkøbes

Den anden model er et fuldt funktionelt udekøkken med integreret vask i fuld længde, som er perfekt til dig som ønsker at vaske og rengøre dine madvarer udendørs (Model Aegir)

Begge modeller er fremstillet i stort set vedligeholdelsesfrit rustfrit stål med en enestående finish. Udover at være yderst hygiejnisk så er rustfrit stål også særdeles slidstærkt og robust, hvilket gør at vores udekøkken-serie kan holde til at stå ude i alt slags vejr, og i rigtig mange år. Hylderne er fremstillet af certificeret egetræ. Der er justerbare fødder på begge modeller. De er dansk produceret hos GS Outdoor.

Beskrivelse

Begge modeller er udstillet i vores showroom. Ved bestilling leveres udekøkkenet direkte fra producenten. Det er forsvarligt pakket og fastmonteret på en palle.

Yderligere information

Størrelse 150 × 52 × 92 cm