Terrasse, hegn og facade

Boligogliv_Bambusterrasse_1_1200
Boligogliv_Bambushegn_6_1200

Verdens hårdeste bambus - til flere formål

Terrasse

Det er et supergodt valg med en bambusterrasse, da bambus jo er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Ingen naturlig rotation som med træ, meget lav hævelse og svind. Ud over de stærke fordele bambus har, er det også en fantastisk smuk glød og ensartethed, så terrassen fremstår elegant mange år ud i fremtiden. 

Vi har prøver på de forskellige trætyper og eksempel på et hegn i udstillingen.

 

Hegn

Bambushegn bliver mere og mere populært at bruge i haver og rundt om terrasser.

Det stærke materiale er nemlig ikke kun et miljørigtigt valg, men også utrolig holdbart, hvilket ofte er et stort krav for boligejerne.

Med et hegn af bambus er du altså sikret et hegn, der kan holde i utrolig mange år uden, at kvaliteten bliver dårligere og hegnet mere slidt. Et hegn af bambus kræver vedligeholdelse som et træhegn, men slidstyrken og holdbarheden er langt stærkere.

Bambus er bedste materiale til både terrasse og hegn, særligt hvis du ønsker at have et hegn, du ikke skal skifte ud hver femte år.

Denne hegntype minder om et træhegn eller de moderne komposithegn.
Dog er hegnet af bambus ideelt, hvis du ønsker at kombinere eksklusivitet, holdbarhed og miljøet.

Facade

Bambusfacade eller facadebeklædning er nyt i Danmark, men er blebvet brugt i andre lande i mange år, og vi forventer at bambusfacader også bliver mere og mere populært i Danmark, da det passer rigtigt godt til vores bolig farver.

Det stærke materiale er nemlig ikke kun et miljørigtigt valg, men også utrolig holdbart, hvilket ofte er et stort krav for boligejerne.

Med en facadebeklædning af bambus er du altså sikret en facade, der kan holde i utrolig mange år uden, at kvaliteten bliver dårligere og facaden mere slidt. En facade af bambus kræver naturligvis vedligeholdelse som andre hårdtræs facader også gør.

En facade af bambus er ideelt, hvis du ønsker at kombinere eksklusivitet, holdbarhed og miljøet.