New Yorker vægge og døre, inde og ude

Boligogliv newyorkervægge 2 800 (11)
Boligogliv newyorkervægge 2 800 (5)

Få en elegant og moderne opdeling og lyddæmpning med ekstra kant

Til private

Vi tilbyder en række forskellige New Yorker vægge- og døre løsninger. Designet og produceret efter specialmål, der skaber et stilfuldt og åbent udtryk inde og ude.

Med en bred vifte af detaljer og funktioner er mulighederne store, for at kunne tilbyde unikke og tilpassede løsninger til vores kunder.

LAD LYSET KOMME IGENNEM
Hvor almindelige skillevægge ofte skaber et mørkere rum, og samtidig fylder, vil en glasvæg kunne skabe et smukt lysindfald, og en åben og lys atmosfære i boligen.

Et hjem vil over tid få forskellige behov for indretning og støjdæmpning.
Vores elegante glasvægge er løsningen der giver rum nyt liv og nye funktioner, uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.

Glasvæggene passer både ind i den skandinaviske stil og giver nyt, moderne liv til den klassiske bolig – ligesom den kan give ekstra kant til din/jeres bolig, kontor eller andet.

Erhverv

Vi tilbyder en række forskellige New Yorker vægge- og døre løsninger, designet og produceret efter specialmål, der skaber et stilfuldt og åbent udtryk.

Med en bred vifte af detaljer og funktioner er mulighederne store, for at kunne tilbyde unikke og kundetilpassede løsninger.

Hvor almindelige skillevægge ofte skaber et mørkere rum, og samtidig fylder, vil en glasvæg kunne skabe et smukt lysindfald, og en åben og lys atmosfære i boligen.

Et kontor vil over tid få forskellige behov for indretning og støjdæmpning, vores elegante glasvægge er løsningen der giver rum nyt liv og nye funktioner, uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.

YOUR SPACE DESIGNED BY YOU

Vi laver alle vores New Yorker vægge på bestilling, så I har helt frie hænder i forhold til størrelse, opdeling af glasset, rammer mm.

Alle muligheder fås i farverne sølv mat, mat sort og hvid, og glastykkelse efter behov op til 16 mm.

Har I har brug for en ny New Yorker væg som skillevæg, skillevæg med dør, rumdeler, skydedør eller en brusevæg, inde og ude så har vi en løsning til dig!

Glasvæggene passer både ind i den skandinaviske stil og giver nyt moderne liv og ekstra kant på:

  • Kontoret
  • Hjemmekontoret
  • Børneværelset
  • Butikken
  • Klinikken
  • Offentlige miljøer
  • Konference-lokaler
  • Kondirum
  • mm.

Vi laver alle vores New Yorker vægge på bestilling, så du/I har helt frie hænder i forhold til størrelse, opdeling af glasset, rammer mm.

RAMMEFARVER
Alle muligheder fås i farverne sølv mat, mat sort og hvid.

GLAS
Glastykkelse efter behov op til 16 mm.

SMART GLAS

Smart glas kan skiftes mellem transparent og frostet på mindre end et sekund.

Den frostede farve fås i hvid, lysegrå og mørkegrå.

Video

Skip to content