ALTAN TILBEHØR

altan-indretning-top1-600
altan-indretning-top2-600

LAD ALTANEN BLIVE DIT NYE FRIRUM

Skab dit / jeres eget frirum på altanen eller terrassen.

Cosy living er det nye mantra – oversat betyder det, at have et hyggeligt eller rart liv, og hvorfor så ikke også tilføje enkelt og let!

For det er nu engang meget lettere, billigere og mindre tidskrævende med en lækker altan, end en kolonihave eller sommerhus – og så har man den jo lige udenfor døren.

Vi har samlet en række forskellige produkter, som kan være med til at skabe en hygge og rar atmosfære, som du bl.a. kan opnå ved at skabe behagelige, rolige og naturlige omgivelser.

 

HYGGE OG GOD STEMNING

Det handler i høj grad om, at du skal kæle for detaljerne og gøre noget ud af indretningen, når du vil skabe hygge på altanen.

Valg af møbler og interiør kan være det, der sikrer den behagelige og indbydende atmosfære på din altan.

En let genvej er brugen af bambus og bambusmøbler og -hegn, der bare kan noget helt specielt. De har bare et cozy’et og råt look, og er totalt genkendelige på sin helt egen måde. 

Det er nemt at style med bambus og bambusmøbler, da de med deres neutrale farve kan passe med alle farver. 

Produkter

Bambus lanterne lille

Rigtig sød bambus lanterne til bordet. Kan bruges både ude og inde, men må ikke stå ude i regnvejr og om vinteren. Bunder er lavet af x-finer. Hygger rigtig fint med de 2 størrelser. Sæt evt. lys på batteri i..

Læs mere »

Bambus lanterne stor

Rigtig sød bambus lanterne til bordet. Kan bruges både ude og inde, men må ikke stå ude i regnvejr og om vinteren. Bunder er lavet af x-finer. Hygger rigtig fint med de 2 størrelser. Sæt evt. lys på batteri i..

Læs mere »

Egetræskasser – sæt af 4 stk

Kasser af egetræ. En rigtig god kvalitet. Egetræet er fra Ukraine, og kasserne er samlet i Ukraine. Det er restetræ fra møbelproduktion. Kan bruges både ude og inde. Bruges de ude foår de naturligvis patina, da de ikke er behandlede.

Læs mere »

Figen træ kunstigt 175cm højt

Fint slnakt figentræ, der ikke fylder så meget i bredden, men mere i højden. Det kan snildt stå på en altan og give miljø hen over sommeren. Kan tages ind og pynte i boligen i løbet af vinteren.

Læs mere »

Flex out saigon lampe/Lyskæde

Dekorativ lyskæde fra PR Home til udendørs brug med 5 stk. E27 fatninger i natur materiale. 15 cm fra T-kobling ned til skærm ringen.
Materiale: Gummi og kunstrotting.
Størrelse: Skærm: bredde 18 cm, højde 20 cm. Lyskædens længde 6,5 m, 80 cm mellem lyskilderne.
Sokkel/pære: E27, maks. 15 W glødepære eller maks. 5 W energispare pære. Pære medfølger ikke.

  • IP-klasse: IP44
  • Sokkel: E27
Læs mere »